join in jobcoaching
helpende hand. jobcoaching

De helpende hand bij een nieuwe baan

Bij Join In geloven we dat iedereen unieke talenten heeft, soms zijn ze gewoon verborgen of moeilijk te herkennen. Daarom bieden we jobcoaching, want we begrijpen dat persoonlijke omstandigheden, zoals motivatie en concentratie, van invloed kunnen zijn op je zoektocht naar een passende baan. In opdracht van de gemeente waar je woonachtig bent, helpen we je graag met de juiste ondersteuning bij het vinden of behouden van een baan die écht bij je past, 

Wij helpen met het opstellen van een goede CV, een passende motivatiebrief, of bemiddeling bij je werkzaamheden. Join In is actief in een groot aantal bedrijfstakken, branches en disciplines, en we kunnen je daarom praktisch altijd begeleiden naar een goede baan in de sector die je voor ogen hebt.

Zakelijke Samenwerking:

Iedereen verdient de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. Bij Join In zijn we altijd op zoek naar bedrijven en organisaties die kwetsbare jongeren, statushouders, langdurig werklozen, of mensen met een fysieke of mentale beperking een kans willen geven. Dit kan in de vorm van een proefperiode, waarvan de duur afhangt van de persoon in kwestie. Samen stellen we een plan op.

Onze diensten worden gefinancierd door onze opdrachtgevers, dus je hebt geen financiële verplichtingen. We werken nauw samen met verschillende uitzendorganisaties, wat betekent dat we vooraf de juiste match proberen te vinden, zonder directe contractuele verplichtingen. De samenwerking is niet verplicht, maar kan helpen bij de beslissing om iemand aan te nemen.

Vanuit het kantongerecht wordt gesteld dat er tussen een jobcoachtraject en een bewindvoerderstraject minimaal 12 maanden moet zitten. 

Voor vragen over actuele tarieven voor jobcoaching, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Samen zorgen we ervoor dat je jouw potentieel kunt benutten en de juiste weg naar een passende baan vindt.

schudden handen. samenwerking jobcoaching