Join in bewindvoering

wat kan Join in voor je betekenen?

Bewindvoering helpt mensen die (tijdelijk) niet in staat zijn om hun eigen financiële zaken en bezittingen te beheren. Dit wordt opgelegd door de rechter en kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn, zoals gezondheidsproblemen, psychische problemen of aanzienlijke schulden. Door gezondheidsproblemen, psychische problemen of aanzienlijke schulden. Join In is een bewindvoeringsorganisatie die zich inzet om mensen in deze situaties te helpen bij het beheer van hun financiële zaken.

Jij kan bij ons rekenen op de volgende diensten: 

Communicatie met Schuldeisers: Allereerst zorgen we ervoor dat we effectief jouw financiële situatie beheren. Wij verzorgen communicatie met schuldeisers. Dit betekent dat je niet alleen staat in het omgaan met schulden en dat we samen naar oplossingen zoeken.

Financiële Beslissingen en Beheer van Eigendommen: Bovendien nemen wij financiële beslissingen en beheren we je eigendommen. Je hebt hierdoor de garantie dat jouw financiële belangen op de juiste manier worden behartigd.

Tijdige Betaling van Rekeningen: Om financiële problemen te voorkomen, betalen wij rekeningen namens jou op tijd. Dit zorgt voor gemoedsrust, omdat je weet dat je belangrijke financiële verplichtingen worden nagekomen.

Budget voor Dagelijkse Boodschappen: Wij wijzen daarnaast een budget toe voor je dagelijkse boodschappen. Je kunt hierdoor je essentiële kosten dekken zonder je zorgen te maken over hoe je de eindjes aan elkaar moet knopen.

Regelen van Belastingaangiften: Vervolgens zorgen we ervoor dat we je fiscale verplichtingen nakomen door belastingaangiften te regelen.. Zo voorkomen we problemen bij de belasting. 

Aanvraag van Toeslagen en Uitkeringen: Ook zoeken we naar mogelijkheden waarop we extra financiële ondersteuning kunnen krijgen door toeslagen en uitkeringen aan te vragen waar je recht op hebt. Hierdoor kun je de financiële hulp krijgen die je verdient.

Beheer van Financiële Administratie: Tijdens dit proces houden wij jouw financiële administratie overzichtelijk bij. daarbij hoort ook het bijhouden van jouw inkomsten en uitgaven. Je bent hierdoor altijd op de hoogte bent van jouw financiële situatie.

Opstellen en Bijwerken van een Actueel Budgetplan: We werken samen met jou aan het opstellen en regelmatig bijwerken van een actueel budgetplan. Je financiële middelen worden hierdoor op een verstandige en doordachte manier beheerd.

Een uitleg animatie over het hoe en waarom van bewindvoering.

Bij Join In staan we klaar om je te helpen. Wij  zorgen ervoor dat je financiën goed worden beheerd. We zijn er om je te ondersteunen bij elke stap op de weg naar financiële stabiliteit.