Join in Jobcoaching B.V. I Join in Bewindvoering B.V. I info@joinin.nl I Join in - Schaijksestraat 3 - 5375KC Reek I Mobiel 06 52 72 77 90
Joinin

Jobcoaching

Jobcoaching

Iedereen heeft talent. Soms ligt het wat verborgen en duurt het langer om boven tafel te krijgen en soms weet je het juist heel goed, maar lukt het niet om het goed te laten zien. Of door persoonlijke omstandigheden ben je een minder gemotiveerd of kun je je niet goed concentreren. En dat maakt het vinden of behouden van een leuke baan wel lastig. In opdracht van de gemeente waar je woonachtig bent, helpen we je graag met de juiste ondersteuning bij het vinden of behouden van een baan die bij je past, het opstellen van een goede CV en een passende motivatiebrief of bemiddeling bij je werkzaamheden. Join In is actief in een groot aantal bedrijfstakken, branches en disciplines, we kunnen je daarom praktisch altijd begeleiden naar een goede baan in de sector die je voor ogen hebt.

Zakelijke samenwerking

Iedereen verdient het om een goede bijdrage te leveren aan de maatschappij. Wanneer kwetsbare jongeren, statushouders, langdurig werklozen of mensen met een fysieke of mentale beperking een leuke baan hebben waarbij ze goed werk kunnen verrichten, groeit hun zelfvertrouwen en kunnen ze eerder op eigen benen staan. Join In is daarom altijd op zoek naar bedrijven en organisaties die onze cliënten een kans willen geven door middel van een proefperiode. De mogelijkheden en duur van de periode is bij iedere persoon anders, samen maken we hiervoor een plan.

Deze ondersteuning en begeleiding wordt bekostigd door onze opdrachtgevers, je hebt dus geen financiële verplichtingen. Beter kan het haast niet! Join In werkt nauw samen met verschillende uitzendorganisaties. Het grote voordeel hiervan is dat er vooraf door ons wordt gekeken of er een goede match is, zonder dat je aan een contract vastzit. De samenwerking is geen verplichting, maar kan helpen in de overweging om iemand aan te nemen.

Vanuit het kantongerecht wordt gesteld dat er tussen een jobcoachtraject en een bewindvoerderstraject minimaal 12 maanden moet zitten.

Voor vragen over actuele tarieven voor jobcoaching, kun je contact met ons opnemen.